Despre noi

Home Despre noi

CALIN SERVICE TOTAL SRL a fost înfiintatã în anul 1994, conform legii nr. 31/1990 privind înfiintarea si functionarea societãtilor comerciale, fiind înregistratã la Oficiul Registrului Comertului Calarasi sub nr. J51/943/1994, impunându-se de-a lungul celor 24 ani de existentã prin profesionalism, calitate si seriozitate, reusind sã devinã în momentul de fatã una dintre societãtile cunoscute in S/E Romaniei din domeniul gazelor naturale.

 Încã de la data înfiintãrii, obiectul principal de activitate al societãtii CALIN SERVICE TOTAL  îl constituie "executia de conducte si instalatii speciale în domeniul gazelor naturale", bransamente, instalatii de utilizare gaze naturale, instalatii termice atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

CALIN SERVICE TOTAL lucreaza la ora actuala in orasele: Calarasi, Constanta, Tulcea, Navodari, Medgidia, Urziceni, Slobozia, Tandarei, Amara, com. Modelu /Calarasi.

În cei 24 de ani de functionare, societatea noastrã a executat numeroase lucrãri de proiectare, executiei lucrãri de instalatii montate ingropat si aerian, retele de distributie a gazelor naturale, lucrãri de sub si supratraversãri drumuri, cale feratã cu conducte de gaze naturale, lucrãri de alimentare cu gaze naturale a unor localitãti si mari consumatori, bransamente, instalatii de utilizare, instalatii termice.

CALIN SERVICE TOTAL este o societate comercialã cu o experienþã de 24 ani în domeniul gazelor naturale, fiind specializatã în proiectarea, executia sistemelor de alimentare cu gaze naturale.


Proiectare si executie

  • retele de distributie gaze, din otel sau polietilena;
  • bransamente si instalatii de redusa si joasa tensiune.

Motaj de instalatii si echipamente:

  • montaj panouri solare;
  • statii de reglare si masurare gaze;
  • centrale termice si convectoare;

Servicii:

  • lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala;
  • montaj echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti;
  • montaj, reparatii; autorizarea functionarii centralelor termice si convectoarelor, VTP